website templates

Távfelügyelet

Az operációs rendszer által biztosított távoli asztal kapcsolat vagy más távoli adminisztrációs felület (program) segítségével lehetővé válik - a helyszínre történő kiszállás és fizikai megjelenés nélkül - a teljes számítástechnikai rendszer működését felügyelni. Ez a fajta távfelügyelet szolgáltatás jól illeszkedik a korszerű rendszergazda szolgáltatás, illetve a professzionális szakmai szolgáltatások közé.

A távfelügyelet szolgáltatás (akár távoli asztal kapcsolat, akár távoli adminisztrációs felület révén) hatékony és gyors beavatkozást tesz lehetővé az alábbi területeken, a teljesség igénye nélkül:

- folyamatos rendszerfelügyelet
- rendszerdiagnosztika
- hibafelderítés és elhárítás
- adatmentés és visszaállítás
- alkalmazások telepítése
- rendszerbeállítások módosítása
- közvetlen segítségnyújtás

A távfelügyelet szolgáltatást külön díj felszámítása nélkül alkalmazzuk mind az átalánydíjas rendszergazda szolgáltatás, mind az óradíjas rendszergazda szolgáltatás esetében, mint gyors és hatékony szolgáltatás. A távfelügyelet szolgáltatás is része az Értéknövelt rendszergazda szolgáltatásunknak. 


Lehetőség van csak távfelügyelet szolgáltatás biztosítására, akár rendszeresen, akár időszakosan.


A megfelelő távfelügyelet szolgáltatás kidolgozása érdekében felmérjük az Ön informatikai rendszerét (rendszerelemzés), amelyet dokumentálunk. A rendszerelemzés során azonosítjuk a számítástechnikai rendszer leggyengébb pontjait, potenciális hibák lehetséges forrásait, szükség szerint elvégezzük a számítástechnikai eszközök várható élettartam vizsgálatát, javaslatot teszünk az aktuális számítástechnikai rendszer módosítására, megerősítésére.

Ha tetszett és hasznosnak találja amit olvasott,

írja meg gondolatait, kérjen árajánlatot!