free css templates

Számítógép hálózat szolgáltatások

Számítógép hálózat tervezés, számítógép hálózat kiépítés

A számítógép hálózat kiépítés témakörébe tartozik mindennemű számítógép, szerver üzembe helyezés, telepítés, hálózatba kötés, hálózati nyomtató beállítás, számítógépek cseréje, számítógép hálózatok megtervezése, kiépítése és átalakítása.

Részleges vagy teljes körű számítógép hálózat tervezést, számítógép hálózat kiépítést végzünk méretkorlátozás nélkül az alábbiak szerint:
- hálózati topológia elkészítése
- számítógép hálózat kivitelezése
- kábelek és csatlakozók felszerelése
- hálózati eszközök kiválasztása, telepítése (router, switch)
- számítógép, szerver telepítés, beállítás
- felhasználói hozzáférés, jogosultság beállítás
mérési jegyzőkönyv elkészítése.

Igény szerint kombinálható a vezetékes hálózat (LAN) és a vezeték nélküli hálózat (WLAN) kiépítése. Ebben az esetben is biztosítjuk a megfelelő hálózatbiztonságot.

Számítógép hálózat karbantartás, számítógép hálózat bővítés

Minden számítógép hálózat felügyeletre és esetenkénti karbantartásra szorul. Az aljzatok meglazulnak, megkopnak, az aktív eszközök (router, switch) eseteleges hűtőventilátorai elhasználódnak, a számítógép állomány bővülésével lassul a hálózat. Egy számítógépes hálózat bizonytalan működése az egész vállalkozás működésére kihat, érdemes figyelmet fordítani rá.

Számítógép hálózat karbantartás szolgáltatásunk zavartalan munkavégzést biztosít!

Amennyiben a meglévő számítógépes hálózatot nem megfelelően tervezték meg, könnyen előfordul, hogy a számítógépek számának növekedésével és/vagy a megnövekedett hálózati forgalom miatt a hálózat lelassul, működése bizonytalanná válik.

Mindezek megelőzésére vegye igénybe számítógép hálózat bővítés szolgáltatásunkat! Ilyen esetben szükséges a teljes számítógép hálózat állapotának felmérése - beleértve a számítógépeket (szervert) is.

Számítógép hálózat garancia

Az általunk kiépített számítógép hálózatra (vezetékek, csatlakozások) és/vagy a számítógép hálózat általunk telepített és beállított számítógépeire, szervereire legalább 12 hónap helyszíni garanciát nyújtunk. 

Ha tetszett és hasznosnak találja amit olvasott,

írja meg gondolatait, kérjen árajánlatot!